Diversiteit

Teambuilding en diversiteit

Doel: het verkrijgen van inzicht in het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot het werken in een etnisch divers samengestelde organisatie. De nadruk ligt op die aspecten waarmee rekening moet worden gehouden om valkuilen bij teamvorming te ontwijken en de effectiviteit van pluriforme teams te verhogen.

Managen van culturele diversiteit

Hoe geeft u optimaal leiding aan een bedrijf met een culturele diversiteit? Verkrijg via deze training meer inzicht en ontwikkel uw vaardigheden. Het resultaat is een verhoogd rendement van uw interculturele team. Het trainingspakket is modulair opgebouwd en wordt op maat aangeboden. De nadruk van de training ligt op het ontwikkelen van vaardigheden.

Diversitymarketing

Binnen bestaande marketing is diversitymarketing een aparte tak van sport die kansen biedt om nieuwe (niet-westerse) doelgroepen aan te boren. De training gaat er van uit dat marketingstrategieën meerdere doelgroepen bereiken. Desondanks kan een gerichtheid op één enkele groep gewenst zijn. Dit laatste noemen we dan etnomarketing. Beide aspecten worden behandeld.

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

(010) 285 78 25

office@legato-projecten.nl